Uitreiking kei van de Kiezel kei 2016

Lieve Keien , Keiïnen en kiezelkeitjes ieder jaar zetten wij van de jeugdcommissie een persoon of personen in het zonnetje die iets speciaals hebben gedaan voor de jeugd van de keien. Hiervoor hebben wij een speciale onderscheiding namelijk de Kei van de Kiezelkei.

Degene die dit jaar de onderscheiding ontvangen zijn Sportief zowel fysiek als in karakter, Andere karakter eigenschappen zijn veel Energie voor de vereniging niet alleen de Keien maar ook de andere verenigingen waar ze lid van zijn, Nooit te veel gevraagd om iets te doen ondanks dat ze gestopt zijn bij de Keien staan ze nog steeds klaar voor de jeugd en helpen ze waar ze kunnen. Altijd Aandacht voor alles en iedereen om het voor een ieder naar de zin te maken en er een geweldig carnavalsfeest van te maken.

Ondanks de drukte die het met zich meebrengt stralen ze Rust uit. De onderscheiding is dit jaar voor een Twee tal mensen, een duo, een koppel helaas is een van het koppel geblesseerd kan hierdoor vanmiddag niet aanwezig zijn. Begint het bij jullie al duidelijk te worden wie het zijn?

Beide hebben ze binnen de vereniging meerdere functies gehad van financiële taken tot hulpverlener tot Regelaar. Door de uitreiking van deze onderscheiding willen wij hun Beide graag bedanken voor hun enorme Inzet voor de jeugd.

Mag ik een daverend applaus voor Ernst en Karin van Donk.

Uitreiking kei van de Kiezel kei 2016