Lang geleden waren onze Prins en Adjudant ook al prominente leden van de Jeugd Keien, hieronder hun verhaal:

Prins Pieter D’n Urste: Ik zat in 1994 en 1995 in de jeugdraad. De jeugdcommissie zocht leden en mij leek dat wel wat om de jeugdprins te begeleiden en feest te vieren. In die jaren stond er een grote tent op het Boerenbond terrein. Daar hebben we veel de polonaise gelopen, tikkertje gespeeld, cola gedronken en gesnoept. Jan Coppelmans (1994) en Lon Verhoeven (1995) waren Prins van Keiengat. Oa het scholenbezoek en de kindermiddag stonden ook al op het programma. Tijdens de optocht stond het groot en klein op dezelfde prinsenwagen.

Adjudant Sander:
Vanaf 1997 zat bij de jeugdraad, een geweldige tijd waar ik veel plezier heb gehad.
In 2000 werd ik Jeugdprins Sander d’n Urste van d’n Euw mijn Adjudant was Johan Habets.
We hebben samen een super mooie tijd gehad met vooral veel sinas.
Onze optocht was door de sneeuw en ging van Waalre naar Aalst. Tegenwoordig is het andersom en de sneeuw…
De prijsuitreiking was onder een luifel. Ijs en ijskoud. Het programma was toen en nu hetzelfde dus ook nu heb ik er weer ontzettend veel zin in.

Vroegur!!!