Huub Bedankt!

Tijdens de algemene jaarvergadering  van 26 juni 2013 hebben afscheid genomen van onze voorzitter Huub Habets en zijn vrouw Ankie.

Met een lach en een traan hebben ze onze vereniging leiding gegeven, zaken goed op de rit gehouden, uitdagingen opgelost, bestuur en leden gemotiveerd gehouden.
Zoals bekend genoten ze van het Carnavalsfeest als alles was geregeld, maar ook als troubleshooter waren beide tijdens de Carnaval aanspreekbaar. Problemen werden uitdagingen die indien mogelijk ter plekke werden opgelost. Nooit deden we een tevergeefs beroep op Jullie.
Na het afscheidswoordje van Huub en een woordje van de nieuwe voorzitter kreeg Huub een staande ovatie van de ledenvergadering voor al het werk wat hij gedaan heeft. 
Nu jullie weer “gewoon lid” van de vereniging  zijn, hopen we jullie nog vaak te mogen zien tijdens de Carnaval en alle activiteiten die de vereniging organiseert.
Hun opvolgers Tanja de Leeuw en Tjeu van der Leegte gaan met net zo veel enthousiasme te werk,
Tanja de Leeuw is unaniem als voorzitter verkozen. In haar openingsspeech gaf ze aan de vereniging te gaan leiden op haar manier, maar zeker met de bedoeling en het op een hoog niveau te houden.

Tjeu van de Leegte gaat zitting nemen in het bestuur en zal proberen de zaken van Ankie even goed te behartigen.

We wensen de nieuwe leden en de rest van het bestuur veel plezier in hun werk, en dat zij ook de komende jaren weer leuke en verfrissende  invulling gaan geven aan het feest van Carnaval.

Afscheid van twee Keiengekke toppersonen en verwelkomen van hun opvolgers.