Zaterdag 13 februari elluf over zes, Lekker Plekken en Smekken met de Heeren der Keien bij een onlijn carnavaleske kookworkshop. Koop vooraf onderstaande ingrediënten (berekend op 4 personen) in ons mooie durp en kook mee. De receptuur wordt zaterdag 13 februari op de website www.awcdekeien.nl beschreven.

30 min. bereiden
50 min. oventijd
10 min. Wachttijd

Ingrediënten 4 personen (alles in ons durp te koop):
1 kg vastkokende aardappel (mag ook 800 gr ovenfriet zijn)
4 el (olijfolie
300 g kipdijfilet
3 teen knoflook
2 tl Euroma Original spices Jonny Boer Al-Andalus
1 el mayonaise
1 tl sambal oelek
170 g Griekse yoghurt (0% vet)
100 g kaas jong belegen 20+
200 g snoepgroente tomatenmix
1/2 komkommer
75 g veldsla

Keukenspullen:
Bakpapier
Koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24
Ovenschaal